Vårt Team

Lär känna din frisör.

studiovega_240315_019

Grundare & Visionär

Felicia Jensen

Jag har alltid tyckt det har varit svårt att hitta en bra frisör som passat just mig. För mig är en frisör inte bara någon som klipper ens hår. En frisör är någon som lyssnar, någon som bjuder på en härlig, lugn atmosfär i den snabba vardagen och främst en vän. Det har alltid varit en dröm för mig att kunna gå till en frisör och känna den känslan. Den drömmen gick i uppfyllelse 2011 med en Delicious idé om att starta en egen salong i Lund. Nu över 10 år senare är vi den salongen i Lund som erbjuder stadens härligaste, lugnaste och vänligaste behandlingar.

Välkommen till familjen Felicious!

– Felicia Jensen

Sandra - Salongschef & Frisör

Född i Malmö och uppvuxen i Staffanstorp är Sandra Felicious salongschef och energispridare. Med en passion för färg är hon expert på att förverkliga kundernas idéer, oavsett om de vill ha djärva eller subtila nyanser. Utbildad i en mängd olika områden och diplomerad färexpert strävar Sandra efter att skapa en färgupplevelse som är unik och personlig för varje kund.

Linnea - Frisör

Linnea, uppvuxen i Höör, är salongens färgproffs och bokslukare. Med en passion för färger, särskilt balayage och slingor, använder hon sin positiva energi för att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär för varje kund. Med över 5 års erfarenhet och tusentals timmar bakom saxen och penseln är Linnea dedikerad till att ge varje kund en fantastisk tid.

Felle - Frisör

Felle, uppvuxen i Staffanstorp, är en begåvad frisör och en positiv kraft i Felicious-salongen. Med expertis inom slingor, balayage och blondiner, strävar hon efter att sprida glädje och skapa fantastiska frisyrer för varje kund. Utöver sitt arbete med hår älskar Felle att arbeta med bröllop och bidra till att göra varje brud och brudgumma känna sig fantastiska på deras stora dag.

Tilde - Frisör & Stylingexpert

Tilde, uppvuxen i Sjöbo, är en passionerad frisör med en kärlek för styling och kundservice. På Felicious är hon inte bara en skicklig hårstylist utan också salongens pysslare och pyntare. Med en önskan att skapa fantastiska frisyrer för varje tillfälle, välkomnar Tilde sina kunder till en personlig upplevelse där deras visioner blir verklighet.

Astrid - Trainee Frisör

Astrid, uppvuxen i Lund, är en glad och kreativ frisör som strävar efter att skapa magi med varje kunds hår. Med färdigheter inom slingor och klippningar, och en plan att utbilda sig inom extensions, välkomnar Astrid sina kunder till en avslappnad och rolig atmosfär där de kan njuta av en personlig och professionell service.

Nea - Trainee Frisör

Nea, från Löddeköpinge, är en erfaren frisör som älskar att skapa enastående färgresultat för sina kunder. Med en passion för färgning och en strävan efter perfektion, arbetar Nea hårt för att överträffa sina kunders förväntningar. Hon välkomnar alla till Felicious för att uppleva den extra omsorgen och uppmärksamheten som hon ger varje kund.

Maja - Trainee Frisör

Maja, uppvuxen i Kävlinge, är en energisk och kreativ frisör som älskar att skapa vackra slingor och framhäva kundernas naturliga skönhet och stil. Med en dedikation till att ge varje kund en prioriterad upplevelse, strävar Maja efter att förverkliga deras önskemål och få dem att känna sig fantastiska varje gång de besöker Felicious.

My - Frisör & Klippexpert

My, från Sjöbo, är en erfaren frisör med en passion för att förvandla frisyrer och skapa fantastiska resultat för sina kunder. Med noggrannhet och precision, och specialiseringar inom makeup och håruppsättning, är My här för att ge varje kund den bästa upplevelsen möjligt. Välkommen!

Amanda - Frisör & Klippexpert

Amanda, uppvuxen i Staffanstorp, är en mångsidig frisör med en passion för både hår och sport. Som salongens hundälskare och ishockeyexpert är hon alltid redo att ge sina kunder en unik och minnesvärd upplevelse. Med skicklighet och entusiasm, och en önskan att skapa en familjär atmosfär för alla på Felicious.