Behandlingar

Se vad vi kan erbjuda dig.

Balayage

Balayage är en färgteknik som vi använder för att få fram en solkysst känsla i håret. Vi jobbar med att handmåla in slingor i håret för att få fram en så naturlig känsla som möjligt. Oftast jobbar vi med att ha kvar mycket av ditt naturliga hår samditigt som vi fortfarande kan experimentera och justera färgerna enligt dina önskemål.

Välkommen in för en rådgivning eller boka din Balayage redan idag.

Folieslingor

Folieslingor är den mest använda tekniken när vi slingar håret. Folieslingor är en användbar teknik som tillåter oss att skapa dimensioner i ditt hår och uppnå ett utseende som du önskar. Vill du bleka ditt hår, få en liten solkysst käsnla eller kanske ändra hårfärgen drastiskt? Då är Folieslingor perfekt för dig!

Välkommen in idag för en rådgivning eller boka direkt om du redan vet ”looken” du vill ha!

Olaplex

Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalité. Vi rekommenderar Olaplex till alla våra kunder och är något som påvisar starka reslutat!

Face Framing

Face Framing var en metod som uppfanns under pandemin för att undvika långa sessioner i salonger där ansiktet ramas in genom att det läggs en ljusning runt hårfästet. Framingen liknar på moneypiece men, är ofta mer naturlig. De två teknikerna kan kombineras. Perfekt för dig som vill ha en ljus och snabb touch up med stor effekt.

Välkommen in för en rådgivning, eller boka en direkttid redan idag!