Produkter

Naturligt. Starkt. Vackert.

Four Reasons

Four Reasons är ett finskt varumärke inom hårvård grundat på 2000-talet. Deras sortiment innefattar produkter för alla hårtyper, inklusive färgning, toning och blekning för både professionellt bruk och hemmabruk. Som Four Reasons färgkund erbjuder vi på HeadBrands regelbundna utbildningar för att fördjupa din kunskap om hårfärgerna. Vi erbjuder även ett brett utbud av hårvård och stylingprodukter, inklusive serier specifika för olika behov som ekologiska alternativ, produkter för känslig hårbotten samt för att tillföra volym, bevara färg och återfukta håret. Majoriteten av Four Reasons serier är 100% veganska och förpackningarna är tillverkade av återvunnet material. Deras vision är att förvandla bra hårdagar till fantastiska och att förbättra dåliga hårdagar. Vi strävar efter att använda deras produkter på Felicious för att ge våra kunder en skonsam och effektiv hårvård.

Amika

Amika är ett framstående varumärke inom hårvård som grundades på 2000-talet. Amikas produkter är kända för sin innovativa och nyskapande approach till att vårda och styla håret. Varumärket är välkänt för sina produkter som ger håret både näring och stylingmöjligheter. På Felicious använder vi oss av Amikas produkter för att ge våra kunder en hårvård som är både närande och trendriktig.

Juuce

Juuce är ett australienskt varumärke som grundades på 2000-talet. Juuce har ett brett sortiment av hårvårdsprodukter som är speciellt utformade för att passa olika hårtyper och behov. Varumärket är känt för sina produkter som ger intensiv återfuktning och näring till håret. På Felicious använder vi oss av Juuces produkter för att ge våra kunder optimal hårvård.

Olaplex

Olaplex är ett relativt nytt varumärke inom hårvård som snabbt blivit mycket populärt. Olaplexs produkter används för att stärka och skydda håret under kemiska behandlingar som färgning och blekning. Produkterna innehåller en patenterad teknologi som hjälper till att återuppbygga håret på djupet. På Felicious använder vi Olaplex vid färgningar och andra kemiska behandlingar för att minimera skador på håret.

 

Revlon

Revlon är ett välkänt varumärke inom skönhet och hårvård som grundades redan på 1930-talet. Idag är Revlon känt för sina högkvalitativa hårfärgningsprodukter som ger intensiv färg och långvarig glans. På Felicious använder vi oss främst av Revlons hårfärger, men även andra produkter från varumärket.

Besök vår

Shop

Upptäck vårt noggrant kuraterade sortiment av premiumprodukter, noggrant utvalda för att ge dig salongsresultat i hemmets lugna vrå. Oavsett om du letar efter professionella hårvårdsprodukter för att förbättra din hårrutin, har vi allt du behöver för att uppnå den perfekta looken. Utforska vår webbshop idag och låt Felicious hjälpa dig att ta ditt hår till nästa nivå!