Revlon

Revlon är ett välkänt varumärke inom skönhet och hårvård som grundades redan på 1930-talet. Idag är Revlon känt för sina högkvalitativa hårfärgningsprodukter som ger intensiv färg och långvarig glans. På Felicious använder vi oss främst av Revlons hårfärger, men även andra produkter från varumärket.

Olaplex

Olaplex är ett relativt nytt varumärke inom hårvård som snabbt blivit mycket populärt. Olaplexs produkter används för att stärka och skydda håret under kemiska behandlingar som färgning och blekning. Produkterna innehåller en patenterad teknologi som hjälper till att återuppbygga håret på djupet. På Felicious använder vi Olaplex vid färgningar och andra kemiska behandlingar för att minimera skador på håret.

Juuce

Juuce är ett australienskt varumärke som grundades på 2000-talet. Juuce har ett brett sortiment av hårvårdsprodukter som är speciellt utformade för att passa olika hårtyper och behov. Varumärket är känt för sina produkter som ger intensiv återfuktning och näring till håret. På Felicious använder vi oss av Juuces produkter för att ge våra kunder optimal hårvård.

Lanza

Lanza är ett annat välkänt varumärke inom hårvård som grundades på 1990-talet. Lanzas produkter är kända för att vara speciellt utformade för att stärka och skydda håret mot skador. Varumärket är också känt för sina produkter som ger håret volym och textur. På Felicious använder vi oss av Lanzas produkter för att ge våra kunder en hårvård som är både skyddande och stylande.

Four Reasons

Four Reasons är ett finskt varumärke inom hårvård som grundades på 2000-talet. Four Reasons har ett brett sortiment av produkter för hårvård och styling. Varumärket är känt för att använda naturliga ingredienser och vara skonsamt mot både hår och miljö. På Felicious använder vi oss av Four Reasons produkter för att ge våra kunder en hårvård som är både skonsam och effektiv.