Om oss

Felicia - Ägare & Frisör

Uppvuxen i Lund med stort intresse för dans, familj och kulturen i Lund. En av Lunds mest framgångsrika egenförtagare med passionen för att skapa något större och mer meningsfullt för folk.

Ända sedan barndommen har Felicia brunnit för makeup, mode och styling. En dag fick hon chansen att starta en salong och då föddes Felicious i en liten lokal vid Stortorget.

Salongens moder, utbildad i dussintals frisör-, styling- och entreprenörsutbildningar har hon jobbat på denna dröm sedan 2010 och jobbar nu i den nyrenoverade stora lokalen på Clementstorget.

"För mig är kundens upplevelse den viktigaste. Jag brinner även för att framhäva kundens naturliga färger och stil. Välkommen in!"
- Felicia

Boka

Sandra - Salongschef & Frisör

Född i Malmö och uppvuxen i Staffanstorp. Felicious salongschef och energispridare. 

Sandra är en expert när det kommer till färg. Blondera, crazy colours eller subtila nyanser? Du har idén. Sandra har lösningen.

Enda sedan barndommen har yrket varit en dröm där Sandra även vidareutbildat sig inom dussintals utbildningar och är bland annat diplomerad färexpert.

Förutom den fantastiska hårresa Sandra gjort älskar hon att resa, dansa och upptäcka nya platser.

"Kom in hos mig och färga dig, prata om dans, resor eller vad du känner för, så är jag gärna med på ditt hårs resa till nya färger. Välkommen in!"
- Sandra

Boka

Linnea - Frisör

Född och uppvuxen i Höör. Salongens färgproffs och bokslukare. Läsa böcker har alltid varit kul och det finns inget bättre än en kopp varm choklad med en bra bok på en höstdag.

Min passion brinner verkligen för färger, speciellt när det kommer till balayage och slingor, och jag älskar att skapa enastående färgpaletter för mina kunder. Från det första ögonblicket jag träffar mina kunder, använder jag mitt positiva leende och min förmåga att skapa en avslappnad och välkomnande miljö för att få dem att känna sig som hemma.

Med över 5 års erfarenhet och tusentals timmar bakom saxen och penseln kommer du garanterat få en bra tid med Linnea.

"Har du ett bra boktips du vill dela med dig? Jag delar jättegärna med mig ett jättebra färgtips till dig för att få ditt hår att se supersnyggt ut. Välkommen in!"
- Linnea

Boka

Felle - Frisör

Felle är en begåvad frisör som är uppvuxen i Staffanstorp och har utbildat sig till frisör i Lund. Sedan 2019 har hon jobbat med saxen och har blivit en expert på slingor, balayage och speciellt blonda slingor. Hon är också en duktig gymnast och hundälskare och äger två hundar, Blixten och Lycka.

Felle är en mycket positiv person som sprider glädje i salongen och hon tar alltid sig tid att lyssna på kundernas historier. För henne är det viktigaste att kunderna går därifrån med ett leende på läpparna och en fantastisk frisyr.

Utöver sitt arbete som frisör jobbar Felle också med bröllop och hjälper till att skapa fantastiska frisyrer för brudar och brudgummar på deras stora dag.

"Att träffa nytt folk och höra på deras historier samtidigt som man kan ge dem en fantastisk frisyr är det bästa jag vet. Man vet aldrig vad någon har att berätta! Välkommen in!"
- Felle

Boka

Tilde - Frisör & Stylingexpert

Uppvuxen i Sjöbo och ubildad i Lund där hon bor sedan några år tillbaka. Jobbat på salongen sedan 2018 med passionen inom styling, färgning, uppsättning och kundservice.

Förutom styrkan inom frisöryrket finns även styrkan i styrketräningen. Behöver du tips på ett bra träningspass? Passa på att få en snygg styling samtidigt. Hos Tilde är ditt hår alltid i rätt händer.

Sist är hon även salongens pysslare och pyntare. Har du en vision, har Tilde lösningen hur hon kan pyssla ihop ditt hår till en fantastisk frisyr, vare sig till vardags eller till ett bröllop.

"Kom in till mig och låt pysslandet komma igång. Har du tips på någon bra styrketräningsövning kan jag dela mig mig ett tips på hur frisyren håller länge! Välkommen in!"
- Tilde

Mammaledig

Amanda - Frisör & Klippexpert

Uppvuxen i Staffanstorp och utbildad i Lund. Amanda har jobbat inom yrket sedan 2017 och är salongens expert med saxen och kammen.

Hon är även salongens hundälskare och ishockeyexpert! Hon är lika bra med saxen som med ishockeyklubban där favoriten är klippning av kort hår och barnklippning. Vill du snacka om den senaste matchen samtidigt som du får en ny frisyr är Amanda rätt frisör för dig. 

Som salongens familjeskapare kan du räkna med att alla känner sig som hemma hos Amanda.

"Kom in till mig om du vill snacka sport eller djur! Hanterar saxen lika bra som ishockeyklubban och att se dig gå hem nöjd med din nya frisyr gör min dag. Välkommen in!"
- Amanda

Boka