Om oss

Felicia - Ägare & Frisör

Uppvuxen i Lund med stort intresse för dans, familj och kulturen i Lund. En av Lunds mest framgångsrika egenförtagare med passionen för att skapa något större och mer meningsfullt för folk.

Ända sedan barndommen har Felicia brunnit för makeup, mode och styling. En dag fick hon chansen att starta en salong och då föddes Felicious i en liten lokal vid Stortorget.

Salongens moder, utbildad i dussintals frisör-, styling- och entreprenörsutbildningar har hon jobbat på denna dröm sedan 2010 och jobbar nu i den nyrenoverade stora lokalen på Clementstorget.

"För mig är kundens upplevelse den viktigaste. Jag brinner även för att framhäva kundens naturliga färger och stil. Välkommen in!"
- Felicia

Boka

Sandra - Salongschef & Frisör

Född i Malmö och uppvuxen i Staffanstorp. Felicious salongschef och energispridare. 

Sandra är en expert när det kommer till färg. Blondera, crazy colours eller subtila nyanser? Du har idén. Sandra har lösningen.

Enda sedan barndommen har yrket varit en dröm där Sandra även vidareutbildat sig inom dussintals utbildningar och är bland annat diplomerad färexpert.

Förutom den fantastiska hårresa Sandra gjort älskar hon att resa, dansa och upptäcka nya platser.

"Kom in hos mig och färga dig, prata om dans, resor eller vad du känner för, så är jag gärna med på ditt hårs resa till nya färger. Välkommen in!"
- Sandra

Boka

Linnea - Frisör

Född och uppvuxen i Höör. Salongens färgproffs och bokslukare. Läsa böcker har alltid varit kul och det finns inget bättre än en kopp varm choklad med en bra bok på en höstdag.

Min passion brinner verkligen för färger, speciellt när det kommer till balayage och slingor, och jag älskar att skapa enastående färgpaletter för mina kunder. Från det första ögonblicket jag träffar mina kunder, använder jag mitt positiva leende och min förmåga att skapa en avslappnad och välkomnande miljö för att få dem att känna sig som hemma.

Med över 5 års erfarenhet och tusentals timmar bakom saxen och penseln kommer du garanterat få en bra tid med Linnea.

"Har du ett bra boktips du vill dela med dig? Jag delar jättegärna med mig ett jättebra färgtips till dig för att få ditt hår att se supersnyggt ut. Välkommen in!"
- Linnea

Boka

Felle - Frisör

Felle är en begåvad frisör som är uppvuxen i Staffanstorp och har utbildat sig till frisör i Lund. Sedan 2019 har hon jobbat med saxen och har blivit en expert på slingor, balayage och speciellt blonda slingor. Hon är också en duktig gymnast och hundälskare och äger två hundar, Blixten och Lycka.

Felle är en mycket positiv person som sprider glädje i salongen och hon tar alltid sig tid att lyssna på kundernas historier. För henne är det viktigaste att kunderna går därifrån med ett leende på läpparna och en fantastisk frisyr.

Utöver sitt arbete som frisör jobbar Felle också med bröllop och hjälper till att skapa fantastiska frisyrer för brudar och brudgummar på deras stora dag.

"Att träffa nytt folk och höra på deras historier samtidigt som man kan ge dem en fantastisk frisyr är det bästa jag vet. Man vet aldrig vad någon har att berätta! Välkommen in!"
- Felle

Boka

Tilde - Frisör & Stylingexpert

Uppvuxen i Sjöbo och ubildad i Lund där hon bor sedan några år tillbaka. Jobbat på salongen sedan 2018 med passionen inom styling, färgning, uppsättning och kundservice.

Förutom styrkan inom frisöryrket finns även styrkan i styrketräningen. Behöver du tips på ett bra träningspass? Passa på att få en snygg styling samtidigt. Hos Tilde är ditt hår alltid i rätt händer.

Sist är hon även salongens pysslare och pyntare. Har du en vision, har Tilde lösningen hur hon kan pyssla ihop ditt hår till en fantastisk frisyr, vare sig till vardags eller till ett bröllop.

"Kom in till mig och låt pysslandet komma igång. Har du tips på någon bra styrketräningsövning kan jag dela mig mig ett tips på hur frisyren håller länge! Välkommen in!"
- Tilde

Mammaledig

Astrid - Trainee Frisör

Uppvuxen i Lund är Astrid en positiv person som alltid har ett leende på läpparna.

Frisöryrket tilltalar Astrid på tack vare den praktiska aspekten och möjligheten att skapa något unikt. Att träffa nya människor varje dag ger henne en extra boost av glädje. Slingor och klippningar med olika lager är hennes favoritområden inom yrket.

Astrid har planer på att utbilda sig inom extensions och utöka sina kunskaper inom det området. Utöver sitt yrke spenderar hon tid med sina vänner och njuter av att titta på serier.

För Astrid är det viktigaste resultatet och målet med hennes arbete att skapa en trygg och trevlig stund för sina kunder. Hon strävar efter att skapa en avslappnad och underhållande atmosfär där kunderna kan slappna av och ha det riktigt bra.

"Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga och ha en härlig stund hos mig. Välkomna till en rolig och avkopplande upplevelse!" - Astrid

Boka

Nea - Trainee Frisör

Frisördrömmen har funnits hos Nea sedan hon var liten. Hon älskar att arbeta med hår och har aldrig kunnat tänka sig ett annat yrke. Nea kommer från Löddeköpingen och har alltid strävat efter perfektion. Som person är hon som ansvarstagande och välkomnande.

För Nea är färgarbetet det som lockar henne mest inom frisöryrket. Hon älskar att skapa en stor skillnad och se kundernas glädje när de ser resultatet. Hon ser fram emot att specialisera sig inom löshår i framtiden.

Utöver sitt yrke spenderar Linnea tid med familj och vänner. Hon är engagerad i att göra det där lilla extra för att få sina kunder att känna sig välkomna och nöjda.

"Jag brinner för att göra mina kunder nöjda och se dem lämna salongen med ett leende. Kom och upplev det lilla extra hos mig!" - Nea

Boka

Maja - Trainee Frisör

Uppvuxen i Kävlinge med en kreativ själ som alltid är redo för en ny utmaning. Maja är en energisk person som älskar att utforska nya höjder och uttrycka sin kreativitet. Under sina tre år i Lund har hon spelat mycket fotboll, umgåtts med vänner och gillar att utforska det senaste modet.

Majas passion inom frisörbranschen ligger i att skapa slingor med kalla toner. Hon älskar att framhäva kundernas naturliga skönhet och stil. Med en dedikation till att ge varje kund en prioriterad upplevelse gör Maja allt hon kan för att förverkliga deras önskemål och få dem att känna sig fantastiska.

"Kundens upplevelse är min främsta prioritet. Jag brinner för att framhäva deras naturliga färger och stil. Kom in och låt mig ge dig en minnesvärd upplevelse!" - Maja

Boka

My - Frisör & Klippexpert

My har klippt hår sedan hon gick i nian och med rötterna i en familj av frisörer. Hon har arbetat på en salong i över ett år och hennes passion för yrket har bara växt sig starkare. Uppvuxen i Sjöbo med höga värderingar för noggrannhet och precision i sina resultat

För My handlar frisöryrket om hantverket och förmågan att förvandla en bortglömd frisyr till något vackert. Hon älskar att pilla med olika tekniker och skapa fantastiska resultat. Utbildad på Ystad, med specialiseringar inom makeup och håruppsättning, har hon fått de verktyg och färdigheter som behövs för att ge kunderna det de önskar.

Vid sidan av salongen gillar My att träna och har en bakgrund inom brottning. Hon är en öppen och härlig person där alla samtalsämnen är välkomna.

"Jag älskar att arbeta som frisör och att förvandla frisyrer. Jag strävar alltid efter att ge mina kunder den bästa upplevelsen. Välkommen till min stol!" - My

Boka

Amanda - Frisör & Klippexpert

Uppvuxen i Staffanstorp och utbildad i Lund. Amanda har jobbat inom yrket sedan 2017 och är salongens expert med saxen och kammen.

Hon är även salongens hundälskare och ishockeyexpert! Hon är lika bra med saxen som med ishockeyklubban där favoriten är klippning av kort hår och barnklippning. Vill du snacka om den senaste matchen samtidigt som du får en ny frisyr är Amanda rätt frisör för dig. 

Som salongens familjeskapare kan du räkna med att alla känner sig som hemma hos Amanda.

"Kom in till mig om du vill snacka sport eller djur! Hanterar saxen lika bra som ishockeyklubban och att se dig gå hem nöjd med din nya frisyr gör min dag. Välkommen in!"
- Amanda

Boka