Bli vår nästa familjemedlem!

Hej och välkommen till Felicious - där vi tror på att varje kund är unik och förtjänar en personlig upplevelse. Vi är en familjär frisörsalong som värdesätter passion, kreativitet och gemenskap. Att komma till oss är som att komma hem - du kommer att mötas av en avslappnad och välkomnande atmosfär.

Vi är alltid på jakt efter nya talanger som vill hjälpa oss att fortsätta att leverera högkvalitativ hårvård och skapa en unik upplevelse för våra kunder. Hos oss har du möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med ett passionerat team av likasinnade människor.

Vi tror på att investera i våra medarbetare och hjälpa dem att nå sin fulla potential. Vi erbjuder därför en rad förmåner och utbildningsmöjligheter som främjar personlig och professionell utveckling.

Så om du vill vara en del av en gemenskap av kreativa och passionerade frisörer och samtidigt hjälpa oss att fortsätta att leverera en personlig och högkvalitativ upplevelse för våra kunder - då är Felicious rätt ställe för dig. Vi ser fram emot att träffa dig och höra mer om vad du kan bidra med till vårt team!